15. okt 2015

Schweiziske plader og overflader hitter i Danmark

Den schweiziske træfabrikant Kronoswiss er synonym med høj kvalitet. Derfor forhandler Riisfort både plader og overflader fra virksomheden i alpelandet.

NB! Vær opmærksom på at Touch Kollektionen ikke længere er en selvstændig kollektion, men indgår i One World Swiss Collection.

Kronoswiss er førende på flere områder. Som den eneste schweiziske fremstillingsvirksomhed inden for dekorative laminater, melamin- og træplader til møbler, køkkener og indretningsdesign har virksomheden en ledende position i hjemlandet. Også på internationalt plan er Kronoswiss førende:

− For os er Kronoswiss en kompetent og vellidt leverandør af overflader og plader, som vi har haft et rigtig godt samarbejde med i mange år. Kronoswiss skiller sig ud som en af de eneste i branchen, der ikke bruger affaldstræ i deres produkter. Der anvendes rene kævler, hvilket giver en høj og stabil pladekvalitet, siger Karen Dalgas Storgaard, indkøbs- og produktchef hos Riisfort A/S.

Video kan først afspilles når marketing cookies er blevet accepteret.

Se Surface Academy, hvor salgskonsulent Henrik Greve fortæller om de schweiziske plader & overflader

Bogkasser, sengeborde og butiksindretning
Både det kendte designfirma By Lassen og de store inventarfabrikanter Zystm og Inventa benytter produkter fra Kronoswiss. By Lassen har set mulighederne i Kronoswiss’ SwissCDF-plader, der udmærker sig ved at have kompaktlaminatets hårdhed, en unik formstabilitet og en ensartet densitet hele vejen igennem pladen. Desuden er SwissCDF-pladerne med melaminoverflade meget hygiejniske og utrolig slidstærke – det har været Zystms motivation for at bruge pladerne i udviklingen af et nyt sengebordsprogram målrettet landets kommende supersygehuse.

Inventa imødeser Coops nye indretningskoncept i Dagli’ Brugsen-butikkerne. Et koncept, der er præget af et naturlook med gråbejdset fyrretræ i fokus. Kronoswiss’ Panorama Touch Collection, kaldet Touch-kollektionen, er melaminoverflader i farver og strukturer, der både føles og ser ud som ægte træ. Inventa foreslog Coop at bruge overflader fra Touch-kollektionen, og det gav pote for inventarproducenten og høj tilfredshed hos supermarkedskæden, der valgte at følge Inventas anbefaling.

BONUSINFO Om Kronoswiss’ SwissCDF-plader:
CDF står for Compact Density Fibreboard og er en unik plade med en sort kerne, som kan benyttes på møbler og inventar – kun kreativiteten sætter grænser.
Pladen er gennemfarvet sort og limet med en fugtfast lim. Det betyder, at den kan anvendes i rum med høj luftfugtighed, for eksempel omklædningsrum.
Der er ikke behov for kantning af pladen, eftersom den fugtafvisende lim bevirker, at en klar lak, voks eller olie er fuldt tilstrækkeligt og vil få kanten til at stå utroligt flot sort.
Det er nemt at fræse eller laserskære i en SwissCDF-plade, da den har en flad densitetskurve. Det betyder, at pladen er lige hårdt presset hele vejen igennem, og det får udfræsninger til at stå uhyre skarpt.
SwissCDF-pladerne fås helt op til formatet 5.600 x 2.070 mm. Det betyder bedre udnyttelse af hele pladen og dermed mindre svind.
Riisfort kan levere ned til 10 plader ad gangen eller mindre, hvis der er tale om lagervarer.

Kontakt Ali, Charlotte eller en af de andre interne sælgere på telefon 87 47 70 20

Ali Reza Bamdali

Intern sælger

+45 87 47 70 27

Charlotte Møller From

Intern sælger

+45 87 47 72 52