29. nov 2016

Riisfort Inspirationsmesse 2017

Se og mærk nye trends fra branchen og mød udvalgte leverandører, når Riisfort for femte gang inviterer til inspirationsmesse fredag den 16. juni 2017.

Hvad der begyndte som en mindre husmesse i 2006 er i dag vokset til en fuldblods-messe for hele overfladebranchen. I 2017 gentager Riisfort nemlig succesen med en inspirationsmesse for kunder, leverandører, samarbejdspartnere og andre venner af huset på Edwin Rahrs Vej i Brabrand.

- Idéen er at give vores leverandører muligheden for at vise nyheder frem – og samtidig give vores kunder muligheden for at samle ny inspiration, hvad end de er designere, arkitekter, snedkere, indkøbere eller noget helt femte, fortæller Steen Juhl, salgschef hos Riisfort.

En koncentreret messe
Selvom messen er vokset støt gennem årene, er den alligevel ikke for stor og uoverskuelig. Og den styrke fremhæver nogle af de kunder, som har besøgt messen tidligere.

- Mange har efterfølgende sagt, at det er godt, at det ikke tager mere end et par timer at gå messen igennem. Så er der også tid til en bid mad og en snak med kollegaerne fra branchen, for der er ingen tvivl om, at mange dukker op netop for muligheden for at netværke. Det benytter vi selvfølgelig også dagen til selv, siger Steen Juhl.

Område vækker interesse
Når Riisfort slår dørene op til messen anno 2017, bliver det med flere iøjnefaldende nyheder. I skrivende stund arbejder Steen Juhl og hans kolleger for eksempel på at udvikle et særligt inspirationsområde på messen.

- Det vil være et område, hvor vi udstiller ’boblere’ – altså vareprøver på overflader, som vi endnu ikke fører, men som vi kan se potentiale i. Så kan de besøgende gå hen og nærstudere og røre de forskellige flader og måske blive inspireret til et nyt design eller produkt, forklarer Steen Juhl.

Blandt udstillerne på messen kan nævnes Swiss Krono, ARPA, Formica, Forbo, FunderMax og DuPont Corian.