Case Story

Inventa: Touch ’rører’ både design og praktik

Coop er i gang med at forny konceptet i Dagli’ Brugsen landet over, og det kræver nyt inventar i butikkerne. Overfladevalget faldt på en dekor fra Swiss Krono’s Touch-kollektion leveret af Riisfort.

1. oktober 2015

NB! Vær opmærksom på at Touch Kollektionen ikke længere er en selvstændig kollektion, men indgår i One World Swiss Collection.

Melaminoverflader med et naturligt touch

Gråbejdset fyrretræ er et centralt materiale i Coops nye indretnings- og designkoncept for Dagli’ Brugsen-butikkerne. Men råt fyrretræ er ikke foreneligt med fødevareopbevaring og høj hygiejne. Derfor kontaktede Coop virksomheden Inventa, der producerer inventar til detailhandlen.

− Coop ville gerne have et naturligt look som muligt. Så derfor foreslog vi inventar med en overflade fra Swiss Krono’s Touch-kollektion, da den matcher det gråbejdsede fyrretræ, fortæller Kurt Poulsen, Retail Designer MDD hos Inventa

Virksomheden har blandt andet produceret kassesluser og kagediske med Touch-overflader til Dagli’ Brugsen-butikkerne.

Se Surface Academy, hvor salgskonsulent Henrik Greve fortæller om de schweiziske plader & overflader

Et rustikt signal

Touch-kollektionen udmærker sig ved at være melaminplader med unikke træstrukturer, så overfladen både føles og visuelt fremstår som naturligt træ. Helt konkret kan man, indtil videre i udvalgte butikker, finde dekoren D4205CH i Dagli’ Brugsen. Det er en overflade, der ligner den amerikanske træsort hickory.

− Touch-overfladerne har en god struktur, hvor man kommer tæt på det naturlige materiale. Designmæssigt sender det et rustikt signal, og det var ønsket fra Coop, som Touch-kollektionen opfylder, siger Kurt Poulsen.

Ali Reza Bamdali

Kontakt Ali og hør mere om Swiss Krono melamin

+45 87 47 70 27

Her kan du se lidt flere fotos fra projektet