Case Story

Inventa: Touch ’rører’ både design og praktik

Coop er i gang med at forny konceptet i Dagli’ Brugsen landet over, og det kræver nyt inventar i butikkerne. Overfladevalget faldt på en dekor fra Swiss Krono’s Touch-kollektion leveret af Riisfort.

1. oktober 2015

NB! Vær opmærksom på at Touch Kollektionen ikke længere er en selvstændig kollektion, men indgår i One World Swiss Collection.

Melaminoverflader med et naturligt touch

Gråbejdset fyrretræ er et centralt materiale i Coops nye indretnings- og designkoncept for Dagli’ Brugsen-butikkerne. Men råt fyrretræ er ikke foreneligt med fødevareopbevaring og høj hygiejne. Derfor kontaktede Coop virksomheden Inventa, der producerer inventar til detailhandlen.

− Coop ville gerne have et naturligt look som muligt. Så derfor foreslog vi inventar med en overflade fra Swiss Krono’s Touch-kollektion, da den matcher det gråbejdsede fyrretræ, fortæller Kurt Poulsen, Retail Designer MDD hos Inventa

Virksomheden har blandt andet produceret kassesluser og kagediske med Touch-overflader til Dagli’ Brugsen-butikkerne.

Se Surface Academy, hvor salgskonsulent Henrik Greve fortæller om de schweiziske plader & overflader

Video kan først afspilles når marketing cookies er blevet accepteret.

Et rustikt signal

Touch-kollektionen udmærker sig ved at være melaminplader med unikke træstrukturer, så overfladen både føles og visuelt fremstår som naturligt træ. Helt konkret kan man, indtil videre i udvalgte butikker, finde dekoren D4205CH i Dagli’ Brugsen. Det er en overflade, der ligner den amerikanske træsort hickory.

− Touch-overfladerne har en god struktur, hvor man kommer tæt på det naturlige materiale. Designmæssigt sender det et rustikt signal, og det var ønsket fra Coop, som Touch-kollektionen opfylder, siger Kurt Poulsen.

Her kan du se lidt flere fotos fra projektet

Kontakt Ali, Charlotte eller en af de andre interne sælgere på telefon 87 47 70 20

Ali Reza Bamdali

Intern sælger

+45 87 47 70 27

Charlotte Møller From

Intern sælger

+45 87 47 72 52