Case Story

By Lassen: SwissCDF sikrer holdbart og visuelt smukt design

For en af tidens fremmeste møbeldesignere er kun det bedste godt nok. Derfor indgår Swiss Krono SwissCDF-plader fra Riisfort i By Lassens populære Frame-serie.

1. oktober 2015

Frame By Lassen fremstillet af SwissCDF

Frame fra By Lassen er en elegant bogkasseserie med forskellige mål og dybder, der kan kombineres til forskellige reoludtryk. Bogkasserne er fremstillet i stål og SwissCDF-plader fra schweiziske Swiss Krono leveret af Riisfort.

Der er tale om en smuk og multifunktionel serie til indretning af private hjem, erhverv og hoteller.

Frame er baseret på originale skitser af Mogens Lassen fra 1943, og målet har været at skabe et fleksibelt design, der kan bruges overalt i boligen – for eksempel som en klassisk bogreol eller som en skulpturel installation.

Se Surface Academy, hvor salgskonsulent Henrik Greve fortæller om de schweiziske plader & overflader

Video kan først afspilles når marketing cookies er blevet accepteret.

Krav om tynd, men robust plade

Uanset hvordan bogkasserne anvendes, er der ifølge Peter Østerberg, som er direktør for By Lassen, lagt vægt på, at de har et ’let’ udtryk.

– For at bevare det visuelt lette udtryk i designet har det været vigtigt for os at finde en træplade, som kunne matche den tynde stålprofil, som er anvendt i serien, siger Peter Østerberg.

– Det betød, at vi skulle have fat i en relativt tynd plade, som stadig var af høj kvalitet og tilstrækkelig robust. Vores snedkeri så derfor både på almindelige MDF-plader og SwissCDF-pladerne fra Swiss Krono, men beslutningen var, at SwissCDF-pladerne levede bedst op til den kvalitet og de egenskaber, vi efterspurgte, fortsætter han.

BONUSINFO
SwissCDF fås som rå plade i tykkelser fra 6 til 19 mm − og med forskellige belægninger som WB03, WB05 og WB07 i Panorama-dekorerne samt i de nye Touch dekorer.
Formatet er 2800 x 2070 mm i tykkelser fra 6,4 til 12,4 mm.

Størrelse reducerer svind

SwissCDF er en unik plade med en sort kerne, der kan bruges til møbler og inventar. Den er formstabil og nemmere at forarbejde end kompaktlaminat. SwissCDF vejer mere end almindelig MDF, men pladens styrke berettiger, at man går ned i tykkelse.

Ud over pladetykkelse har SwissCDF-pladerne også den fordel, at de kan skæres til nøjagtige mål. SwissCDF produceres i et stort format, 5600 x 2070 mm, hvilket gør det muligt at udnytte pladerne bedre og dermed reducere svind.

Maria Laustsen

Kontakt Maria og hør mere om SwissCDF

+45 87 47 70 23

Kontakt Maria, Claus eller en af de andre interne sælgere på telefon 87 47 70 20

Maria Laustsen

Intern sælger

+45 87 47 70 23

Claus Landbo

Intern sælger

+45 87 47 70 42