Cases

Vores kunder og leverandører deler deres erfaringer med brugen af vores produkter.

Læs bl.a. hvordan Banova anvendes i politiets mobile kontorer, hvordan finerede plader fra Losan skaber stemning på hotel i Aarhus, eller hvordan Corian er blevet anvendt i helende arkitektur.

Rumas: Kanter af ABS – det smarte valg

Kanter af ABS er særligt slidstærke, og så matcher de linoleum og giver linoleumsmøbler en smuk finish. Det har fået erhvervsmøbelproducenten Rumas til at skifte de traditionelle linoleumskanter ud med ABS-kanter.

Læs mere

PFP: På forkant med forkanterne

En bordplade er ikke bare en bordplade. Den skal være nøje tilpasset det miljø, den er placeret i. Og hvad med slitage på kanterne og forventet levetid? Hos bordpladeproducenten PFP er de altid på forkant med de nyeste trends og teknologier, og så går de langt for at hjælpe kunderne.

Læs mere

Kvist: Riisfort gør os agile på markedet

Kvist Industries er en global møbelproducent med godt 800 ansatte, hvoraf 150 ansatte sidder i Danmark. Kundeporteføljen tæller prominente og kvalitetsbevidste kunder, og Riisfort er en uundværlig samarbejdspartner, der bidrager med kvalitetsmaterialer og -rådgivning.

Læs mere

Boye: Tæt samarbejde på begge sider af generationsskifte

Forståelse for kundernes krav og korte leveringstider er essensen af samarbejdet mellem Riisfort og snedkervirksomheden Boye Inventar. Samarbejdet går 30 år tilbage og tæller blandt andet et generationsskifte.

Læs mere

ST Skoleinventar: Fuld skrald på farverne med Formica

Når ST Skoleinventar skal sætte kulør på et undervisningslokale, sker det altid med laminater fra Formicas® brede farvepalet. Formica er arkitekternes førstevalg, for her får man både det største udvalg og den bedste kvalitet.

Læs mere

Formica: Formica nu og i fremtiden

Formica Group er førende leverandør af laminater til overfladeløsninger, uanset projektets størrelse. At beholde førerpositionen kræver både mod, innovation og et bredt udsyn, og det har de hos Formica.

Læs mere

Juicebar eller aptering? Norisol løser det hele med Sveza

I begyndelsen af 2017 afsluttede den nordjyske aptørvirksomhed Norisol sit hidtil største projekt. Ordren lød på en komplet design- og apteringspakke til et 155 meter langt offshore-skib, og den samlede levering endte med at fylde ikke mindre end 56 lastvogne og yderligere 15 med isolering.

Læs mere

Alt lige fra skoleinteriør til designermøbler med Sveza

Birkekrydsfiner fra Sveza kan lidt af hvert. Det fungerer som bundsolidt kernemateriale til en lang række møbler og andet interiør. Og så har designere og arkitekter fået øjnene op for den æstetiske dimension af produktet. Det ved de alt om hos PM Interiør i nordjyske Vodskov.

Læs mere

Onecollection ruller linoleum i lange baner ud i Kina

I september 2017 blev det dansk-kinesiske universitet, Sino-Danish Centre for Education and Research (SDC), indviet. Universitetet ligger i udkanten af Beijing, men det er også det eneste kinesiske islæt. Huset er tegnet af arkitektfirmaet Lundgaard og Tranberg, som blandt andet står bag Axel Towers i hjertet af København.

Læs mere

Linoleum hitter i kontorlandskabet

Inden for det seneste år har møbelproducenten FUMAC mærket en markant fremgang i efterspørgslen på Forbo Furniture Linoleum til store kontorlandskaber. Den matsorte variant hitter, men også farverige overflader er på bestillingslisten.

Læs mere

Formica: Når elegance og praktik går op i en højere enhed

Med øje for tidens trend indtager Formica Riisfort Inspirationsmesse 2017 med både et nyt produkt og en kendt klassiker.

Læs mere

Forbo: To kollektioner – mange funktioner

Fremtiden er multifunktionel, hvis man spørger Forbo. På Riisfort Inspirationsmesse 2017 viser Forbo deres to kollektioner, Bulletin Board og Furniture Linoleum, frem. De gør begge op med den gængse måde at tænke overflader.

Læs mere

Ribu Inventarsnedkeri: Snedker-løsninger i særklasse

Ribu Inventarsnedkeri specialiserer sig i skræddersyede inventar-løsninger til virksomheder og offentlige byggerier. Ribu har senest leveret nye Swiss Krono-overflader fra Riisfort til køkkenerne i plejeboligerne på Marienlund Plejecenter i Silkeborg.

Læs mere

Morsø Specialinventar: Losan rammer den nordiske zen-stil

På The Mayor Hotel i det centrale Aarhus valgte Morsø Specialinventar en varm valnøddefiner fra Losan, da 75 værelser skulle renoveres i stilrent, nordisk design.

Læs mere

Expedit: Lys finer fra Losan sikrer tidløse skobutikker

Med øje for både fysisk og designmæssig holdbarhed har Expedit benyttet lys egefiner fra Losan i et nyt inventarkoncept til Skoringen-butikker i Skandinavien.

Læs mere

Nobia: Fenix åbner op for nye designaspekter

Køkkenbranchen er indtil nu gået i en stor bue uden om mørke laminatbordplader, fordi de tiltrækker fedtede fingeraftryk. Takket være Fenix-laminatens særlige egenskaber bruger køkkenproducenten Nobia nu supermatte, sorte bordplader i alle deres køkkenbrands.

Læs mere

Holmris: Den største nyhed i de seneste 10 år

Traditionelt har salget af møbler på kontraktmarkedet været domineret af overfladerne finér, linoleum og laminat. Møbelproducenten Holmris kalder derfor de innovative Fenix-laminater for branchens største nyhed i 10 år, og produktet er allerede en stor succes blandt producentens kunder.

Læs mere

Sorø Møbler: Helende arkitektur beklædt med Corian®

En skranke beklædt med det indbydende og robuste komposit-materiale Corian er noget af det første, der møder patienter og besøgende på Slagelses nye psykiatrisygehus.

Læs mere

Køkkenskaberne: Opfylder køkkendrømmen med Corian®

Når kunderne drømmer om det unikke køkken eller badeværelse, duer en standardløsning ikke. Derfor sværger Køkkenskaberne til Corian i deres håndbyggede indretningsløsninger.

Læs mere

By Lassen: SwissCDF sikrer holdbart og visuelt smukt design

For en af tidens fremmeste møbeldesignere er kun det bedste godt nok. Derfor indgår Swiss Krono SwissCDF-plader fra Riisfort i By Lassens populære Frame-serie.

Læs mere

Inventa: Touch ’rører’ både design og praktik

Coop er i gang med at forny konceptet i Dagli’ Brugsen landet over, og det kræver nyt inventar i butikkerne. Overfladevalget faldt på en dekor fra Swiss Krono’s Touch-kollektion leveret af Riisfort.

Læs mere

Zystm: Nye hospitalssengeborde stiller store krav

SwissCDF-plader er kernen i specialdesignede sengeborde, der er udviklet til landets kommende supersygehuse.

Læs mere

Itab: Stigende krav om brandsikkerhed til søs

ITAB Herning A/S, der leverer inventar til toldfri butikker på færger, oplever en stigende efterspørgsel efter møbler af brandhæmmende materialer. I den relation er en træplades maritime certificering altafgørende.

Læs mere

OJ System: Udseendet skal være fantastisk og praktisk

Med ufravigelige krav fra brandmyndighederne og et nyt designkoncept skal sikkerhed og udseende gå op i en højere enhed i Bella Center. Derfor er mere end 1.000 m2 vægge i centeret nu beklædt med brandhæmmende okouméplader.

Læs mere